Vinnare av Guldklave 2022
Nöjd Kund–Garanti
2024-06-19

Säsongsrekord när Lövgrens gästade Björka Loge

Till mångas stora förtjusning är Lövgrens tillbaka på dansbandsscenen igen sedan ett par månader tillbaka. Under pandemin kom det tråkiga beskedet att Lövgrens väljer att lägga ner bandet. Men under 2023 kom det glädjande beskedet från Claes Lövgren att bandet återuppstår som deltidsband och nu som en trio och detta har visat sig under ett par månader vara en stor succé utan att överdriva. Det råder absolut inga tvivel på att Lövgrens är oerhört populära, igår när dom gästade Björka Loge så kom det runt 360 personer för att njuta av härlig dansmusik och glädjeropen var minst sagt många. Man ser verkligen glädjen på scen och att killarna trivs ihop med att spela tillsammans. Dom kommer göra runt 4-5 spelningar i månaden enligt Claes. Dansbandssidans filmer från gårdagen kommer idag att passera 100.000 visningar och det är på detta sätt man sprider danskulturen och dansmusiken. Jag kan inte mer än att lyfta på hatten och tacka för en lysande kväll. Åk ut och dansa till Lövgrens om ni får chansen. Alla 3 medlemmarna sjunger och låtarna man får höra är allt från gamla klassiker med bandet till nyare melodier. Björka Loge ligger utanför Lund i Skåne nära Södra Sandby för er som vill komma på besök. Dom har även en egen hemsida som är uppdaterad med kommande danser. Nästa vecka är det Donnez som står på scen på tisdagen.

För att se kommande danser med Lövgrens så rekommenderar jag er att kolla in deras Facebooksida (Lövgrens). Tack för denna gång till Janne, Classe och Martino och Björka Loge säger Christian på Dansbandssidan.com

Senare idag kommer det en 15 minuters lång intervju med bandet som ni kommer att få ta del av via sociala medier eller Dansbandssidan på Youtube. Ta del av ett par bilder nedanför från denna succékväll.

Foto: Dansbandssidan.com
Foto: Dansbandssidan.com
Foto: Dansbandssidan.com
< tillbaks till alla nyheter